Laden

Praktische informatie

Het IMS-congres 2023 wordt op de geneeskunde faculteit van de UvA georganiseerd in het AmsterdamUMC locatie AMC.  

De ingang van de faculteit en congres is niet bij de hoofdingang gesitueerd, maar bij de faculteitsingang. Deze ingang zit aan de zijkant van het AMC. 

Meibergdreef 11
1105 AZ Amsterdam

  • Fietsenstalling is aanwezig
  • OV: Op circa 10 minuten lopen ligt station Holendrecht. Dit station is bereikbaar met metro 50 en 54, en met de sprinters van NS

Ook dit jaar werken we weer met een borg. De borg wordt gevraagd om aan de sprekers van de lezingen en workshops te kunnen garanderen dat de zalen op beide dagen gevuld zijn met studenten. De borg bedraagt 40 euro, die je aan het eind van het congres op zondagmiddag digitaal krijgt teruggestort zodra je je hebt gemeld bij het daarvoor bedoelde standje. In uitzonderlijke gevallen kan er een uitzondering worden gemaakt indien iemand door onvoorziene omstandigheden eerder weg moet. We vragen je om de borg uiterlijk 1 Oktober 2023 overgemaakt te hebben op de volgende rekening:

Stichting IMS Congres

NL18 ABNA 0557 415 683

Onder vermelding van: “[VOORNAAM ACHTERNAAM] + borg”

Hoe krijg ik mijn borg teruggestort?
Tijdens het congres op zondagmiddag zal er na de laatste lezing (17:00-18:00) een stand staan op Plein J (bij de Faculteitsingang) waar je je bij ons bestuur kan melden. Je krijgt dan meteen je borg teruggestort op je rekening. Let op: je kunt alleen jezelf melden. Elke deelnemer dient individueel langs te komen voor de borgrestitutie.

Hoe geef ik aan dat ik mijn borg toch terug wil krijgen?
Mocht je door zwaarwegende onvoorziene omstandigheden niet in staat zijn één of beide dagen van het congres bij te wonen en wil je toch je borg terug ontvangen? Stuur ons dan een mailtje op congres@imsnederland.com met je voor- en achternaam en duidelijke opgave van reden. Het IMS-congres bestuur zal de aanvraag individueel behandelen. 

Bagage kan na aanmelding op zaterdag tussen 10:00 en 11:00 worden gedeponeerd in een afgesloten en door het congres beheerde bagage lokaal. De bagage kan aan het einde van de zaterdag tussen 16:30 en 17:00 worden opgehaald.

Op zondag kan er bagage in het lokaal worden gedeponeerd tussen 9:30 en 11:00. Ophaaltijd op zondag is van 17:00 tot 19:00. 

*Het IMS-congres is op geen enkele manier aansprakelijk voor verloren of beschadigde eigendommen tijdens de duur van het congres

Het diner en feest zullen beiden plaats vinden in de Amstelzaal. Vanaf een 19:00 is er inloop. Er zal een volledig vegatarische walkingdinner zijn met mogelijkheden om uitgebreid elkaar beter te leren kennen. Rond 21:30 zal de zaal omgebouwt worden voor het feest. Het feest zal tot ongeveer 1:00 duren.

Amstelzaal
Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam

Meer informatie klik hier

Er zijn twee hotels waarin wordt overnacht. Je zal één van deze toebedeeld krijgen in je uitnodiging- en informatiemail. 

Ibis budget hotel
Professor J.H. Bavincklaan 1
1183 AT Amstelveen

Fletcher hotel
Schepenbergweg 50,
1105 AT Amsterdam

Meer informatie klik hier

Beiden dagen zal er een gratis lunch worden aangeboden aan alle deelnemers. 

Het ontbijt is inbegrepen bij de hotelovernachting.

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van het congres. Als artsen van de toekomst moeten we bewust omgaan met ons verbruik. We zullen hierom zo min mogelijk overtollig plastic gebruiken, een vegetarisch diner hosten, en ons papierverbruik beperken. We zullen daarom ook geen fysieke programmaboekjes printen en deze alleen digitaal aanbieden.

Tijdens het congres zullen foto’s worden gemaakt. Deze kunnen worden gebruikt voor promotiedoeleinden van IMS en het IMS congres en kunnen in die context gedeeld worden via instagram, facebook, linkedin of de site van het IMS congres. Mocht je bezwaren hebben tegen het gebruik van foto’s van jou voor promotiemateriaal, laat ons dit dan per mail weten. Wij vragen je dan wel een foto van jezelf mee te sturen.

Voor het eerst zal het IMS-congres ook door middel van een livestream te volgen zijn. Het IMS-congres is bedoeld voor studenten uit de medezeggeschap of bestuur van verschillende faculteiten. Het onderwerp is echter natuurlijk voor veel meer mensen interessant. Via de livestream zullen alle lezingen, en het discussieforum te volgen zijn.

Ben jij een student van een medische of paramedische opleiding, en wil je graag zien hoe zorgtechnologie ons toekomstig werkveld zal beïnvloeden? Meld je dan aan voor de livestream!

Meer informatie klik hier

*Voor deelnemers van de livestream zal helaas niet de mogelijkheid zijn om deel te nemen aan fysieke activiteiten zoals de workshops, het diner en het feest.

Vooraanzicht van faculteitsingang
Winkelmandje